EGM

CONTACTGEGEVENS

Edwin Gitsels Media
Pakveldstraat 2
2042 KD Zandvoort

Tel. 06 – 54 76 38 39
KLIK HIER OM EEN EMAIL TE STUREN

KvK 52371867

NIEUWS

  • TWEE PILOTS KLAAR – EN NU AFWACHTEN…

    De afgelopen maanden heb ik aan twee pilotprojecten gewerkt die vooral heel erg verschillen van elkaar, maar twee overeenkomsten hebben: ze zijn allebei voor de NPO en ze zijn allebei spannend en geweldig om te maken!
    Maar verder zijn er vooral grote verschillen: pilot 1 is een impressie van een documentaireserie over de bestrijding van fraude die ik in 2018 heel graag voor Tin Can wil maken, en pilot 2 is een talkshow voor NPO3, een co-productie van CCCP en Tuvalu. Beide projecten zijn af en ingeleverd en nu is het afwachten of mijn opdrachtgevers ze definitief kunnen verkopen. Als dat met beide programma’s lukt heb ik in 2018 in één klap een bomvolle agenda. Maar voor nu: even gas terug en genieten van de kerstperiode. Allemaal fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!

  • DITISJELEVEN.NL VAN START GEGAAN

    Op 20 mei is de website van mijn nieuwe biografiebureau Ditisjeleven.nl online gegaan en daarmee is het bedrijf officieel van start gegaan. Ditisjeleven.nl helpt mensen die hun biografie willen vastleggen met het maken van een film of boek over hun leven. Inmiddels ben ik te gast geweest bij ZFM Zandvoort en Omroep Max om over dit concept te vertellen. Deze radio-interviews en alle andere informatie is te vinden op www.ditisjeleven.nl.

css.php