AUTEUR

De afgelopen dertig jaar schreef ik voor kranten, tijdschriften, sponsored magazines, de omroep en het bedrijfsleven en deed ik (eind)redactioneel werk voor uitgeverijen en websites. Naar aanleiding van twee tv-programma’s die ik jarenlang heb gemaakt, heb ik meegewerkt aan twee boeken: Wintertijd (2006), een bundel interviews uit het gelijknamige programma, en Buch (2015), de spraakmakende biografie van Menno Buch die ik samen met zijn weduwe Nicole schreef. Beide boeken verschenen bij uitgeverij Nieuw-Amsterdam.

Pakkende, wervende, inspirerende, vlot leesbare teksten: ik kan ook uw publiek of doelgroep bereiken, boeien en desgewenst tot actie aanzetten. Voor elk doel, met elk woord op de juiste plek, snel klaar en niet duur.
Edwin Gitsels Media levert zowel journalistieke producties als commerciële teksten. Of een mengvorm daarvan. Check hier de lijst met eerdere opdrachtgevers.

Heeft u uw tekst al min of meer klaar? Maar bent u er nog niet tevreden over? Ik ben ook een ervaren corrector en eindredacteur. Toch een veilig gevoel, als iemand met een professionele, onbevooroordeelde blik er nog eens kritisch naar kijkt. En dat tegen scherpe tarieven.

Meer weten? Neem dan nu contact op!

REFERENTIES

Edwin is creatief en punctueel, onvermoeibaar en opgewekt, hij is een zeer goede journalist en producent. Kortom: een zeer gewaardeerd collega.

Santje Kramer

documentairemaker - auteur

Ed is niet alleen een briljant programmamaker, maar ook een supertalent als schrijver en een groot muziekkenner. In korte tijd is hij een van mijn helden geworden.

Menno Buch

(1951-2014)

NIEUWS

  • TWEE PILOTS KLAAR – EN NU AFWACHTEN…

    De afgelopen maanden heb ik aan twee pilotprojecten gewerkt die vooral heel erg verschillen van elkaar, maar twee overeenkomsten hebben: ze zijn allebei voor de NPO en ze zijn allebei spannend en geweldig om te maken!
    Maar verder zijn er vooral grote verschillen: pilot 1 is een impressie van een documentaireserie over de bestrijding van fraude die ik in 2018 heel graag voor Tin Can wil maken, en pilot 2 is een talkshow voor NPO3, een co-productie van CCCP en Tuvalu. Beide projecten zijn af en ingeleverd en nu is het afwachten of mijn opdrachtgevers ze definitief kunnen verkopen. Als dat met beide programma’s lukt heb ik in 2018 in één klap een bomvolle agenda. Maar voor nu: even gas terug en genieten van de kerstperiode. Allemaal fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!

  • DITISJELEVEN.NL VAN START GEGAAN

    Op 20 mei is de website van mijn nieuwe biografiebureau Ditisjeleven.nl online gegaan en daarmee is het bedrijf officieel van start gegaan. Ditisjeleven.nl helpt mensen die hun biografie willen vastleggen met het maken van een film of boek over hun leven. Inmiddels ben ik te gast geweest bij ZFM Zandvoort en Omroep Max om over dit concept te vertellen. Deze radio-interviews en alle andere informatie is te vinden op www.ditisjeleven.nl.

css.php