AUTEUR

De afgelopen dertig jaar schreef ik voor kranten, tijdschriften, sponsored magazines, de omroep en het bedrijfsleven en deed ik (eind)redactioneel werk voor uitgeverijen en websites. Naar aanleiding van twee tv-programma’s die ik jarenlang heb gemaakt, heb ik meegewerkt aan twee boeken: Wintertijd (2006), een bundel interviews uit het gelijknamige programma, en Buch (2015), de spraakmakende biografie van Menno Buch die ik samen met zijn weduwe Nicole schreef. Beide boeken verschenen bij uitgeverij Nieuw-Amsterdam.

Pakkende, wervende, inspirerende, vlot leesbare teksten: ik kan ook uw publiek of doelgroep bereiken, boeien en desgewenst tot actie aanzetten. Voor elk doel, met elk woord op de juiste plek, snel klaar en niet duur.
Edwin Gitsels Media levert zowel journalistieke producties als commerciële teksten. Of een mengvorm daarvan. Check hier de lijst met eerdere opdrachtgevers.

Heeft u uw tekst al min of meer klaar? Maar bent u er nog niet tevreden over? Ik ben ook een ervaren corrector en eindredacteur. Toch een veilig gevoel, als iemand met een professionele, onbevooroordeelde blik er nog eens kritisch naar kijkt. En dat tegen scherpe tarieven.

Meer weten? Neem dan nu contact op!

REFERENTIES

Edwin is creatief en punctueel, onvermoeibaar en opgewekt, hij is een zeer goede journalist en producent. Kortom: een zeer gewaardeerd collega.

Santje Kramer

documentairemaker - auteur

Ed is niet alleen een briljant programmamaker, maar ook een supertalent als schrijver en een groot muziekkenner. In korte tijd is hij een van mijn helden geworden.

Menno Buch

(1951-2014)

NU VERKRIJGBAAR

De onthullende en meeslepende biografie van Menno Buch, geschreven door zijn weduwe Nicole Buch en Edwin Gitsels.
BESTEL 'M HIER

NIEUWS

 • SUPERTRIO OPDRACHTEN

  Het wordt een drukke, maar mooie zomer: ik mag voor maar liefst drie opdrachtgevers aan het werk met uitdagende en interessante projecten. Voor Telebuch doe ik samen met collega’s Ruben Altena en Nicole Buch research voor een programma rondom het thema ‘Vergeving’. Voor CCCP doe ik de eindredactie van een avondvullend liveprogramma dat op 11 september aanstaande op National Geographic te zien zal zijn, met als thema’s ‘Terrorisme, rechtspraak en moraliteit’. En voor Tin Can doe ik de regie en de eindredactie van een pilot voor een project rondom het thema ‘Fraude’. Inhoudelijk stevige klussen alledrie, maar bovenal zeer leerzaam.

 • DITISJELEVEN.NL VAN START GEGAAN

  Op 20 mei is de website van mijn nieuwe biografiebureau Ditisjeleven.nl online gegaan en daarmee is het bedrijf officieel van start gegaan. Ditisjeleven.nl helpt mensen die hun biografie willen vastleggen met het maken van een film of boek over hun leven. Inmiddels ben ik te gast geweest bij ZFM Zandvoort en Omroep Max om over dit concept te vertellen. Deze radio-interviews en alle andere informatie is te vinden op www.ditisjeleven.nl.

 • IK BEGIN EEN BIOGRAFIEBUREAU!

  Volgende maand lanceer ik een nieuw bedrijf: Ditisjeleven.nl. Ik ga mensen die hun eigen biografie of die van iemand uit hun directe omgeving (als cadeau) willen maken helpen om dat levensverhaal in een film of boek van hoge kwaliteit vast te leggen zodat hun belevenissen, ervaringen en levenslessen bewaard blijven voor de komende generaties.
  De pilot is klaar, een korte film over het leven van iemand die in maart 60 jaar werd. Op zijn feest hebben we deze film als verrassing voor hem op een groot scherm vertoond. Hij was er compleet van ondersteboven. ‘Ik besefte niet dat er zo van me gehouden wordt,’ zei hij in een reactie.
  Momenteel werk ik aan een huisstijl, een website en een zakelijke Facebook pagina, en bereid ik een nieuw blog voor over het fenomeen (auto)biografieën en over levenskunst in algemene zin. Wordt vervolgd!

  Een pril ontwerp van het logo. Gaat nog heel anders worden!

   

css.php